slider1.jpgshutterstock_60352810.jpgshutterstock_209442448.jpgshutterstock_54954145.jpgshutterstock_151740695.jpg6000x3998-Lymfestimulatie met penselen 2_man.jpg

Uw voeten, Onze zorg

De Medisch Pedicure laat u graag lopen zonder pijn

Uw voeten zijn bij mij in goede handen. Ik behandel alle veel voorkomende voetproblemen als likdoorns, overmatig eelt, kloven en ingroeiende teennagels. Ik behandel ze niet alleen, maar ik probeer ook te zoeken naar de oorzaak van uw voetproblemen. Ik laat u graag probleemloos lopen.

Een medisch pedicure is breed opgeleid om alle zogenaamde risicovoeten te behandelen. Onder risicovoeten wordt verstaan problemen die ontstaan als gevolg van Diabetes Mellitus, reumatische aandoeningen, neurologische aandoeningen, kanker, vaataandoeningen en/of dermatologische aandoeningen.

Met speciale technieken zoals nagelbeugels, nagelreparatie en drukontlastende technieken kan ik uw pijn verzachten of zelfs verhelpen. Kan ik uw problemen echter niet zelf oplossen dan stuur ik u door naar andere disciplines zoals de podotherapeut of huisarts.

De Medisch Pedicure Praktijk is erkend door de zorgverzekeraars, aangesloten bij ProVoet; de brancheorganisatie voor Pedicures en geregistreerd in het Kwaliteits Register voor Pedicures van ProCert. 
In de praktijk wordt gewerkt volgens de Code van het Voetverzorgingsbedrijf en specifieke richtlijnen.